020 215 70 63
Weesperstraat 98H, 1112 AP, Diemen
09:00 – 17:00 op werkdagen

ABM Finance heeft jarenlange ervaring met uiteenlopende financiële, administratieve en fiscale vraagstukken. De diensten worden geboden met het geloof in de meerwaarde van persoonlijke betrokkenheid en maatwerkoplossingen. Het kantoor is gelegen in Diemen (nabij Amsterdam) en makkelijk bereikbaar om de drempel tot persoonlijk contact zo laag mogelijk te houden. Lijnen worden zo kort mogelijk gehouden, zodat u zeker weet dat uw adviseur begrijpt wat u voor ogen heeft en scherp advies levert.

Deskundig

De deskundige accountants en assistenten van ABM Finance nemen uw zorgen uit handen en verlenen met een veelheid aan kennis en ervaring ondersteuning daar waar u behoefte aan heeft. Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en ontwikkelingen, zodat u voorzien bent van diensten met kwaliteit. 

Zorgvuldig

Met veel aandacht voor details wordt er zorg gedragen voor de beste resultaten en oplossingen voor u als cliënt. Door de duidelijke communicatie zult u altijd weten waar u aan toe bent en wat u kan verwachten.

Toegankelijk

Door een persoonlijke benadering altijd goed bereikbaar en beschikbaar voor al uw vragen en verzoeken. Het maakt niet uit in welke branche u werkzaam bent, door samenwerking met specialisten wordt u bijgestaan in iedere vraagstuk die u voorlegt.

Betrokken

Het werk bestaat niet alleen uit het leveren van cijfers, maar juist en vooral het adviseren van mensen met ambities die het beste uit hun onderneming willen halen. Met het oog op uw wensen en eisen wordt er actief meegedacht, zodat u kansen kunt benutten die voorbij gaan aan de directe vraag en leiden naar een efficiëntere aanpak.

× Kunnen wij je helpen?